Interviu cu un BLBAUR

Unul din marile mistere care nu încetează să fascineze gândirea femeii şi care a dat naştere, pe întinsul planetei, la milioane şi milioane de bloguri ce au născut mii şi mii de vedete online, din care au răsărit sute şi sute de life coachi şi alte categorii de antrenori spirituali orientaţi către însuşirea bănuţului celor dezorientaţi de busola vieţii, este şi acesta: de ce bărbaţii care ne plac sunt lipsiţi de bărbăţia de a-şi asuma o relaţie?
De aceea, pentru a elimina imprecizia ce pluteşte în jurul acestui pseudomister, am intervievat – special pentru dumneavoastră – un asemenea bărbat.
Îl redau mai jos.

MR: Bărbatule lipsit de bărbăţia de a-ţi asuma o relaţie, de ce îţi lipseşte bărbăţia de a-ţi asuma o relaţie?
Bărbatul lipsit de bărbăţia asumării unei relaţii (BLBAUR): Pentru că nu sunt suficient de bărbat să îmi asum o relaţie…
MR: Şi nu îţi este ruşine? Nu te simţi mizerabil ştiind că femeile aşteaptă de la tine să te implici, nu să dai bir cu fugiţii?
BLBAUR: Ba da.
MR: Şi?
BLBAUR: Şi ce?
MR: De ce nu te schimbi?
BLBAUR: Pentru că nu am chef de o relaţie.
MR: Dar ele suferă.
BLBAUR: Să nu mai sufere!
MR: Şi cum să facă asta?
BLBAUR: Să se orienteze către cineva care nu le face să sufere.
MR: Şi cum găsesc un asemenea bărbat?
BLBAUR: E foarte simplu. De regulă, e unul la care ele nu s-ar uita în vecii vecilor, deoarece cred că merită mai mult.
MR: Şi nu merită?
BLBAUR: Or fi meritând, dar ăştia sigur nu o vor face să sufere. În orice caz, e o probabilitate mai mare să nu le facă să sufere.
MR: Şi tu ce le recomanzi?
BLBAUR: Păi, depinde… Dacă vor doar să nu mai sufere, să-şi oprească atenţia asupra unuia care se topeşte după ele, dar pe care ele îl consideră fie anost, fie naşpet, fie şi anost şi naşpet. Să zicem, unul care le trezeşte simţurile în proporţie de 40%. Cu cât individul abundă în trăsături care lor le repugnă, cu atât e mai sigur că nu îi va lipsi bărbăţia să îşi asume relaţia. Ele vor fi plictisite de moarte în această relaţie, dar relaţia va fi safe.
MR: Şi dacă vor o relaţie bazată pe lăv & peşîn, ce ar trebui să aleagă?
BLBAUR: Aici e simplu, fiindcă bărbatul lipsit de bărbăţia de a-şi asuma o relaţie e fix ce au nevoie.
MR: Dar cretinul le face pe bietele femei îndrăgostite să sufere cumplit…
BLBAUR: Fără-ndoială.
MR: Atunci, în ce constă lăv & peşînu’, dacă maimuţoiul le lasă baltă?
BLBAUR: Lăv & peşînu’ se manifestă printr-un comportament pe care femeile îl găsesc irezistibil, deşi, sincer vorbind, nu are adesea nimic extraordinar, dar femeile sunt prinse pe picior greşit şi nu au scăpare. Foarte important, comportamentul există doar în perioada de probă. Când trial version expiră, BLBAUR îşi dă arama pe faţă şi se fofilează, ceea ce le face pe unele femei să-l dorească şi mai mult. Am uitat să precizez, şi femeile sunt bătute-n cap.
MR: Aşadar, bărbatul pe care femeile şi-l doresc se va fofila întotdeauna?
BLBAUR: Aaaa, nu, nici vorbă. Rar, ce-i drept, se întâmplă să se nască exemplare superbe de bărbaţi impecabili, dar aceste exemplare revin exclusiv femeilor merituoase, cuminţi şi evlavioase. Dacă sunt şi virgine la data când apare el în viaţa lor, balanţa armoniei de cuplu va atârna definitiv în favoarea a ceea visează în nopţile cu lună plină, spuzite cu stele.
MR: Dar dacă femeilor merituoase, cuminţi şi evlavioase le scapă din când în când o înjurătură, e grav?
BLBAUR: Nu, cu condiţia să nu înjure de cristoşii şi dumnezeii mă-sii. Şi să facă ulterior semnul crucii de trei ori.
MR: Să-şi bage şi să-şi scoată pot?
BLBAUR: Da, dar numai sub formă de înjurătură, deoarece – mă repet – e bine ca atunci când îl întâlnesc pe el, să fie virgine.
MR: Asta e tot?
BLBAUR: Se punctează destul de bine şi dacă merg o dată pe an, până-l cunosc pe el, la mormântul lui Arsenie Boca.
MR: Există asemenea femei printre noi la ora actuală?
BLBAUR: Bineînţeles. Exemplele ce vin imediat în mintea oricărui român verde, creştin-ortodox, sunt maica iubitoare de icoane, Firea Gabriela, şi călugăriţa cu Vuitton, Udrea Elena. Crescute de mici în spiritul fricii de Doamne-Doamne, cu Biblia la căpătâiul patului, aceste minunate femei au reuşit, prin credință, să cunoască doi bărbaţi la fel de minunaţi: pe dl. Pandele, respectiv dl Cocoş. Numele acestor bărbați vorbesc singure de șarmul lor intrinsec. Dovada: azi, expresii precum “carismatic ca Pandele” sau “graţios ca Cocoş” fac carieră nu doar în Dorobanţi, dar şi în Soho, Greenwich Village şi Faubourg-ul Saint Germain…
MR: Crezi că cele două distinse doamne sunt modelele viabile către care ar trebui să privească femeia româncă pentru a cunoaşte zătrulăv?
BLBAUR: Dom’le, am stat de vorbă cu alţi BLBAUR-i şi toţi au confirmat că, de când asemenea femei s-au impus în societate, restul femeilor au devenit neinteresante şi fără zvâc. Doar în prezenţa acestor femei, s-a demonstrat ştiinţific, bărbătul BLBAUR renunţă la sindromul LBAUR.
MR: Ceea ce vreţi să spuneţi…
BLBAUR: … este că, da, cine are carte, recte Biblia, are parte de-un Pandele în viaţa amoroasă. Altfel, ciuciu.
MR: Ok. Tu de ce nu ai chef de relaţii?
BLBAUR: Asta e fals. Eu am chef de relaţii, dar nu cu femeile care vor relaţii cu mine. Eu am chef de relaţii doar cu femeile care nu vor relaţii cu mine.
MR: Iar dacă inclusiv femeile care nu vor relaţii cu tine vor dori să aibă relaţii cu tine, ce se va întâmpla?
BLBAUR: Înseamnă că am devenit gay.

PS: Fie ca acest interviu să aducă autorului bani cum i-a adus “Interviu cu un vampir” lu’ Anne Rice!!! Fie ca acest interviu să aducă autorului faima pe care i-a adus-o lui David Frost interviul cu Nixon!!! Fie ca acest interviu să pună stop discriminării, recunoscând dreptul BLBAUR-ilor de a fi respectați, admirați și iubiți de către femei așa cum sunt și bărbații impecabili!!!
Pe bune, nu e vina lor că sunt niște BLBAUR-i prizonieri într-un trup de Pandele 🙁
Așa să-mi ajute clopotul de 30 de tone din Catedrala Mântuirii Neamului!

Hoculus poculus boogie dee boogie dee!

1 Comment

  1. […] ce descoperire epocală! Cu această observaţie în minte, am trecut la pozele de pe Facebook, unde am făcut iar nişte cercetări. Şi am ajuns la următoarele […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: